De ReSet facilitator

De ReSet facilitator heeft zich de evidence-based ReSet facilitator dienstverlening en tools eigen gemaakt en kan daarmee een oplossing bieden op het vlak van langdurig ziekteverzuim na burn-out. De ReSet facilitator gaat hiermee op zelfstandige basis aan de slag binnen een organisatie en/of maakt deel uit of van de pool van ReSet facilitators van Certimed die deze dienstverlening aan haar klanten aanbiedt.

De ReSet facilitatoren zijn:

  • externe/interne erkende stress- en burn-out coaches of re-integratiebegeleiders die zich hebben verdiept in het begeleiden van een werkhervatting vanuit een neutrale rol o.a. gebaseerd op jobboetseren;
  • (loopbaan)coaches die zich hebben toegelegd op het begeleiden van werkhervattingstrajecten.

Alle ReSet facilitatoren hebben kennis en/of ervaring met het begeleiden van stress-klachten of burn-out en coaching. Ze hebben minimaal een bachelor-denkniveau (door opleiding of ervaring) en aantoonbare ervaring in coaching of begeleiding van zowel medewerkers (individu) als werkgevers (organisatie). Zij volgen intervisie, onderwerpen zich aan een gedragscode en de erkende ReSet facilitatoren zijn lid van de VESB.


Contacteer ons