3 Nieuwe VESB bestuursleden

We zijn blij dat we de vrijgekomen vacatures van bestuursleden in het VESB bestuur intern hebben kunnen opvullen met 3 leden van onze vereniging. In de afgelopen weken zijn Annelies Driesens, Ann Lacrés en Michiel Preymann toegetreden. Hiermee zijn we, op een voorzitter na, weer op sterkte.

Ik ben Ann Lacrés (°1975).  Als Master TWEG met een bijzonder grote interesse in menselijk welzijn, richtte ik, na +10 jaar ervaring in de bedrijfswereld (oa Bekaert) in 2012 TWEG op. Bij TWEG geloven we dat duurzame groei gerealiseerd wordt door medewerkers die zichzelf goed kennen, in hun authentieke veer-kracht (durven) staan én de juiste handvatten hebben als leidinggevende.

Ik floreer wanneer ik als coach/mentor meeloop met professionals en organisaties tijdens werkhervattings, loopbaan- en/of leiderschapstrajecten. Naast integriteit is de natuur mijn houvast. Veerkracht is mijn surfplank. Ik werk graag wetenschappelijk onderbouwd.

Ik ben bestuurslid van de VESB waar ik mee insta voor de verdere professionalisering & mandatering van ons beroep.


Ik ben Annelies, 38 jaar. Als stress-en burn-outcoach verbonden aan de VESB, vind ik het beroepsethieke deel van onze job als stress & burn-outcoach erg belangrijk.

Ik neem dit aspect mee vanuit mijn achtergrond en ervaringen in een vorig professioneel leven als vroedvrouw en verpleegkundige. Dit aspect betekent voor mij een oprechte en transparante houding naar de coachee toe, een doorgedreven zelfkennis van de coach in vele contexten en de bereidheid tot voortdurend bijleren.

Vanuit deze houding ben ik welkom geheten als bestuurslid van de VESB om met jullie samen, de kwaliteit van ons vakgebied in stress -en burn-out verder mee vorm te geven, mee omhoog te tillen, en met een verbindende houding, verdere bekendheid van de VESB, als serieuze speler mee mogelijk te maken.

Ik kijk, samen met jullie uit, naar een boeiende weg en veel leerzame momenten binnen de VESB!


Ik ben Michiel Preymann 54 jaar, woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Leiderdorp Nederland.

Ik ben de oprichter en eigenaar van de Healthy Crew, wij richten ons op burn-out en leefstijl coaching voor bedrijven en ondernemers. Dat doen we met een team van coaches aangesloten bij de VESB. In onze coaching hebben wij de opgedane kennis van NLP, ademhaling en HRV (Hartslagvariabiliteit) verweven, waarbij wetenschappelijk onderbouwde methodes de basis vormen om coachees terug te krijgen op werk en naar zichzelf.

In mijn vorige werkzame leven was ik actief als, transitiemanager, salesmanager en directeur van diverse bedrijven. Ik wil mijn ervaring uit het bedrijfsleven en mijn opgedane kennis graag inzetten om de VESB ook in Nederland verder op de kaart te zetten. Zo kunnen we bedrijven beter adviseren met preventieve maatregelen en met meer kwalitatieve coaches mensen met stress en burn-out klachten beter helpen.


‹ Terug naar overzicht
Contacteer ons