Enquête gebruik supervisie

Medio 2020 hebben wij een enquête gehouden om inzicht te krijgen in de behoefte aan supervisie. Ruim 180 vesb leden hebben toen positief gereageerd. Op basis van die positieve uitkomst van de enquête zijn wij aan het werk gegaan om supervisie verder uit te werken, partijen te contacteren, budget vrij te maken en daarmee een aanbod te creëren. Inmiddels staat dit aanbod sinds november 2020 live en hebben zich hiervoor een 4-tal mensen ingeschreven. Dit aantal staat in schril contrast met het aantal positieve reacties eerder dit jaar en wij zijn heel nieuwsgierig hoe dat komt. Hebben wij het niet goed uitgelegd, is het te duur, spreekt het niet aan….? Maar misschien nog wel belangrijker; zijn er dingen die jij mist zodat je wel van dit aanbod gebruik zou willen maken? Daarom willen we graag jouw feedback krijgen over dit onderwerp en vragen we je om nogmaals een survey in te vullen. 

Belangrijk:

  • De ruim 180 leden die toen positief hebben gereageerd hebben vrijdagochtend 19 maart hiervoor een link in hun e-mail gekregen. Willen jullie die link gebruiken voor het invullen van de enquête? Indien je die niet kunt terugvinden check dan even je spamm box. 
  • Ook als je toen niet hebt gereageerd zijn we nieuwsgierig naar je mening; tijden en behoeften veranderen nu eenmaal. Gebruik dan deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/8GBGSJ6 
  • Wij houden bij wie er reageert via de email en wie via bovenstaande link; graag dit respecteren zodat wij de data goed kunnen filteren. 
‹ Terug naar overzicht