VESB Coach Café meets #Werkdrukdrukdruk ‘live’ - Maandag 27 mei, Café Luden, Den Haag

Maandag 27 mei a.s. ben je zeer welkom bij een bijzondere editie van het VESB Coach Café!

Onder het genot van een drankje, hapje en in leuk gezelschap nemen we een aflevering van #Werkdrukdrukdruk op. De tweewekelijkse podcast van coach/consultant Melissa Schouman.

Over het thema ‘stress op de werkvloer; hoe krijgen we hier vat op?’ gaat zij in gesprek met drie interessante gasten:

  • Marieke Pronk, concerndirecteur bij de Gemeente Diemen, vertelt over de soms weerbarstige praktijk. Diemen is een gemeente waar men nét dat beetje extra voor de inwoners wil doen. Dit levert tevreden inwoners op, een goed imago en ook de nodige werkdruk op. Hoe organiseer je dan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit?
  • Heleen Wortelboer, senior onderzoeker bij TNO, is bezig met een zeer interessant onderzoek naar Individueel Welbevinden op de Werkvloer. Medewerkers van diverse deelnemende organisaties geven, een jaar lang, elke maand, minutieus aan wat hun welbevinden beïnvloedt. Op basis van deze data, de causale verbanden en de feedback loops, komen we dichter bij het antwoord op ons thema.
  • Martijn Oechies, vice voorzitter van de VESB en zelfstandig coach/consultant/trainer, is een bevlogen voorvechter van kwalitatieve en gecertificeerde stress- en burnoutcoaching. De toenemende mentale problematiek in Nederland en Vlaanderen, moet worden beteugeld. Daar kunnen VESB-coaches flink aan bijdragen en Martijn zelf doet dit regelmatig op allerlei werkvloeren.


Wil je erbij zijn? 

meld je snel aan via deze link

--------------------------------

- inloop vanaf 16.30 uur

- opname van 17.30 tot 18.30 uur

- vervolg netwerkborrel tot 19.30 uur

--------------------------------

Café Luden

Plein 6-7

2511 CR Den Haag

‹ Terug naar overzicht
Contacteer ons